Nu är det slut!

Posted in Allmänt
on 31 december 2006

Så har dagen då äntligen(!) kommit, den dag då jag ska sluta snusa. 

Skrev om det tidigare (27/11) och var då nere i 6 påsar om dagen, konsumtionen har dock stigit under veckorna som har varit. Har beslutat att detta var sista dagen men i morse tänkte jag varför skjuta problemet framför sig jag slutar idag.

Detta beslutet togs för 3 timmar sedan och jag håller på att krevera, tuggar tummi frenetiskt men det är inget bra substitut – men det får duga för jag ska sluta.

GOTT NYTT ÅR!

4 Comments

 • Reply Lena

  Kämpa på…du klarar att sluta med snuset. Även jag har en jobbig tid framför mig, håller på att trappa ner rökningen för jag har gett mig den på att sluta. Är som tur var i gott sällskap av maken för han slutar samtidigt. Det går säkert bra.
  Ha ett gott slut och ett gott nytt år 2007.
  Kramis Lena

  31 december 2006 at 13:51
 • Reply malin

  Hej! Jag undrar lite om den där listan du har med frågor som man svarar på. Var hittar man fler sådana.. Tycker nämligen det är lite kul att svara sådär. MVH Malin

  31 december 2006 at 14:41
 • Reply Susanne

  Tjingeling Maria!
  God fortsättning på det nya året! Ska hålla tummarna för dig med snusningen, är själv rökfri sedan sex år, första 2-3 veckorna var jobbigast men sedan gick det lättare. Nu är ingen gladare än jag över att vara av med beroendet :grin: Jag har hört att det är svårare att sluta snusa dock, men jag håller tummarna för dig, kämpa på vännen!:smile:
  Håller på att packa inför Stockholms-resan i morgon, vi ska upp och se Disney On Ice på lördag, gissa om Sofia tycker det är spännande!
  Må så gott, kramisar

  4 januari 2007 at 14:51
 • Reply Mia

  Lycka till – ett BRA beslut!!!
  Mia

  9 januari 2007 at 13:43
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng