En liten hemlis

Posted in Allmänt
on 27 november 2006

Jag försöker att sluta snusa. Priset kommer efter nyår att stiga med ca 10 kronor dosan och jag räknade ut hur mycket det skulle bli på ett år jag som snusat 1 1/2 dosa om dagen. Det nya årskostnaden skulle då bli 15 500kr och då ska ni vet att jag köper snus på en av Sveriges billigaste ställe (mitt jobb) vi ligger ca 5 kr under rek.pris.

Vad finns det att diskutera?

Förutom att jag håller på att avlida, är nere i 5 prillor om dagen och det enda positiva just nu är att jag har så himla ont i huvudet och halsen så jag är inte sugen på något, inte ens snus. ;)

4 Comments

 • Reply Lena

  Kämpa på med att försöka låta bli snuset. Det är inte lätt.
  Själv skulle jag absolut behöva sluta röka, men dit hän har jag inte kommit ännu…men snart måste jag ta mig i kragen och göra det.
  Ha en trevlig kväll…Lena

  27 november 2006 at 20:47
 • Reply Ca

  DU är duktig!!!
  Du har i alla fall trappat ner och gör ett seriöst försök. Keep ON!!!!:smile:

  1 december 2006 at 13:10
 • Reply Pia

  :lol:Snusar du? Vad förvånad jag blev. Nääää inte alls egentligen, många kvinnor är snusare nu för tiden så inte så konstigt alls. Bra du dragit ner rejält i alla fall. Själv röker jag, men har oxså mina tankar på att försöka sluta.. säjer försöka.. Dyrt blir det med röken oxså.
  Ha en fin tid.
  Kram:smile:

  2 december 2006 at 23:47
 • Reply Nu är det slut! hos Marias Noteringar

  […] Skrev om det tidigare (27/11) och var då nere i 6 påsar om dagen, konsumtionen har dock stigit under veckorna som har varit. Har beslutat att detta var sista dagen men i morse tänkte jag varför skjuta problemet framför sig jag slutar idag. […]

  31 december 2006 at 10:43
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng