Vad passar ihop?!

Posted in Allmänt
on 18 september 2006

Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när Linnea (6år) kom ner för trappan i morse, hon hade på sig: 1 rosa/vit/röd randig t-shirt, ett par röda tunna byxor i rött med oranga och lila blommor, en rosa kjol med stora rosa blommar på och ett mörk cerice tröja med dragkedja.

Jag tyckte att det inte passade ihop och hon sa att det var jättefint. Jag tog mig en funderare om jag skulle tvinga på henne andra kläder heller låta henne gå till skolan klädd som beskrivet ovan. Det blev blev kläderna som hon hade valt. De vuxna som jobbar på skolan tror nog att Linnea har en färg- och mönsterblind mamma.

Men Linnea var jätteglad när hon åkte till skolan och hon var lika glad när hon kom hem och det är ju vad man vill ha, glada barna alltså! Heller hur? 

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng