Årets svampskörd…

Posted in Allmänt
on 24 september 2006

Idag så var jag tillsammans med en vänninna ute i skogen för att plocka svamp. Vädret var underbart och det var så härligt att promenera i skogen. Resultatet av svampplockingen blev dock bara 7 gula kantareller.

Ärligt talat så gjorde det inte så mycket att jag inte hittade någon svamp. Jag fick en skön promenad i skogen med min vännina och detta år så gick vi i alla fall inte vilse. 

… svampen ska jag steka till min man så han kan lägga dem på smörgåsen som han äter innan han åker till jobbet (han jobbar natt).

1 Comment

 • Reply Jeanette

  Åhh, tänk om någon kunde steka lite svamp till mig med.. Jag jobbar oxå natt ;) Detta med EFIT är jättekul att följa andra under en hel dag. Nu hände det inte så mkt hos mig, kanske nästa gång *kram*

  25 september 2006 at 07:12
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng