Lugn fredag

Posted in Allmänt
on 28 juli 2006

Jukka och Mikaela är ute och åker båt med Jukkas lillebror. Mathias spelar X-box med sin kompis på övervåningen (jag har lovat att de får spela i en timme, sedan så ska de ut i det fina vädret) Linnea har också en kompis här, de är ute och badar i mini-polen som jag fyllde i för en stund sedan.

Själv så har jag skrivit in en filmfilmsidan och tänkte sedan placera mig i soffan och börja läsa I Cirkelns Mitt av Dan Brown som kom från Månadens Bok igår. I förmidags så läste jag ut en annan bok som jag också fick vid samma tillfälle nämligen Beröringen av Colleen McCullough. Vilken underbar bok, i samma klass som hennes Törnfåglarna.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng