Examenskläder

Posted in Allmänt
on 3 juni 2006

Idag har jag varit med mina barn på stan och köpt examenskläder. Mathias valde short och t-shirts med eldflammor på, så jag hoppas att det är fint väder. Linnea valde en söt sommarklänning från KappAhl och Mikalea; Jeans och linne och en tröja. Linnea och Mathias valde ganska fort vad de ville ha, värre var det med Mikaela som absolut inte skulle ha något från KappAhl eller Lindex, det var Selma Jansson och JC som gällde, till slut så hittade hon iallafall något som passade.

Annars så sitter jag med en himla förkylning och näsan är ganska så röd nu av allt snytande. 🙁 Är ledig imorgon och på måndag så jag hoppas att förkylning har gått över till dess. Det är som om jag har gröt i hjärnan och det vill jag inte ha när jag jobbar, det är nog jobbigt att jobba ändå.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng