Kalsonger!

Posted in Allmänt
on 13 maj 2006

Idag när jag jobbade så kom den in en man ca.17:00 iklädd endast en coboyhatt och kalsonger. Tycker ni att det verkar konstigt? Det är de faktiskt inte, det var bara det att han var två timmar tidig!

Varje år när det är Pre Summer Meet (Crusing) i Köping så är det så att mellan 20:00 och 22:00 så får alla som är iklädda endast ett par kalsonger en Wonderbaum, som tur är så slutar jag 18:00 så jag slipper se eländet live. Detta är mycket populärt och om man tittar på bilderna som chefen har tagit tidigare år (finns uppsatta på dörren till städförrådet, OKQ8, Hultgrensgatan 12, Köping) så ser man att det är inte bara killar/gubbar som kommer in utan också en hel del unga damer iförda trosor och bh (och utan bh) också.

/ /

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng