Har våren kommit?

Posted in Allmänt
on 9 april 2006

Appropå fredagens fredagsfyra.
Jag måste nog ändra mig och säga att lite vårkänslor har jag fått. För jag har tillbringat hela helgen med att städa. En ordentlig källarröjnig (vad man samlar på sig mycket som man tror att man kan behöva en dag).

Städning hör inte till mina favoritnöjen precis men när det blir ljusare och varmare ute så får jag sådan energi att städa och göra fint i huset. Mitt nästa projekt är nu att byta gardinstång i Mikaelas rum då hon ska få ny gardiner som inte passar att hänga på den gamla kirchstången som är där nu.

/
/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng