Tennisskor i snö

Posted in Allmänt
on 9 februari 2006

Idag är jag är jag hemma och vabbar (vård av barn). Mathias har feber och hosta. Har nu bäddat ner grabben i soffan där han nu sitter och spelar x-box tillsammans med Linnea.

Mikaela har två par vinterskor, ett par moccastövlar och ett par varmare typ moonboats-stövlar och vad tar hon då på sig när det är dax att gå till skolbussen!! Jo, tennisskorna naturligtvis. Det har snöat hela natten och det när hon gick så var det ännu inte plogat. Jag påtalade detta men herregud man kan ju inte ha stövlar när man har träningbrallor på sig (gympa först lektionen) fick jag som svar. Ärligt talat så vet jag inte om man ska skratta eller gråta.

/
/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng