Besök hos doktorn

Posted in Allmänt
on 14 februari 2006

I förmiddags så tog jag ledig från jobbet för att besöka doktorn. Hade bokat tid för en undersökning då jag har ont i huvudet alldeles för mycket och alldeles för ofta. Efter undersökningen så fick jag lämna blod (5 rör) jag brukar tycka att det gör så himla ont och denna gång så kände jag inte ens av sticket.

Doktorn gav mig en tid då han ringer upp och talar om vad provsvaren blev, visar de inget så sa han att jag skulle få röntga skallen. Han erbjöd sig att skriva ut något som är starkare än Alvedon (som jag äter nu) men jag avvaktar med det tills resultaten kommer då jag inte gillar att äta tabletter och Alvedonen hjäper ju nästan.

Nu ska jag hämta mössan (när det dunkar som väst så har jag min gamla mössa på huvudet, den värmer så skön och håller ihop skallen som om den ska gå i tusen bitar) och lägga huvudet på kudden och vila en stund innan det är dax att natta ungarna.

You may also like