På jobbet

Posted in Allmänt
on 23 januari 2006

I dagens nummer av Köpings lokaltidning (Bärgslagsbladet) figurerar min arbetsplats i en inte så trevlig händelse. "Fyra anhållna efter rån på OKQ8. Först sladdade bilen med de fyra männen in i en av OKQ8:as hyrbilar, sedan så ställde sig rånaren i kö inne i butiken. Han köpte några varor – som han betalade med kort – sedan så försökte han råna macken. Då klev polisen i genom dörren, de var där för att ta upp anmälan om den påkörda bilen." Mer om det finns att läsa på min chefs blogg, han har en blogg där han skriver om livet på macken vilket, om man räknar bort det det som hände i helgen, kan vara mycket underhållande.

Veckan i övrigt har rullat på. Vi väntar fortfarande på Linneas remiss till ögonläkaren. Hon blinkar inte lika kraftigt längre men det är fortfarande mer blink än vad det borde.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng