Nytt år

Posted in Allmänt
on 1 januari 2006

Så var det nya året här, konstigt att dagar kan vara så långa men ändå går åren så fort. Jag minns när jag gick i skolan och vi skulle räkna ut hur gamla vi var år 2000. Det gick knappt tänka sig att man skulle uppleva 2000-talet då när jag var 6 år men svich och nu är det 2006.

Linnea är nu helt friskt och istället så är det nu min tur (otur). Huvudet dunkar, det gör ont i halsen och näsan rinner. Med Alvedon i kroppen, en kopp te på skrivbordet, fårskinnstofflorna på fötterna och den varmaste filten i knät har jag nu slagit mig ner för att ordna lite med hemsida – i alla fall så länge som Alvedonen värkar sedan så får det bli sängen ett tag.

Nyårslöften brukar man ha, ett litet gav jag mig själv. Mindre snusning – enda gång jag inte snusar är när jag äter och sover men det ska jag som sagt ändra på nu. Ska börja med en 20 minuters paus mellan varje prilla, låter inte mycket men det är en hemskt när man är van att hela tiden ha något under läppen.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng