Istället för att tvätta

Posted in Allmänt
on 30 januari 2006

Idag så hade jag lovat mig själv att minska på min tvätthög som för tillfället är alldeles för stor. Visst satte jag igång en maskin på en gång när jag kom hem. Under tiden så satt  jag mig för att fixade det som saknades på denna blogg.

Livsfarligt! Maskinen var klar för 1 timme sedan men icke har jag varit ner och bytit, fastnade som vanligt vid datorn och glömde bort tiden. Så nu, istället för att ta det lugnt framför TV:n blir det till att gå ner i källaren och plocka ner det som har torkat och hänga upp det som är klart. Tur nog så är jag ledig i morgon så då kan jag ta resten av tvätten då.

Summan av kardemumman är att jag hatar och tvätta därför drar jag mig för att börja och med tre tvättproducerande ungar så bli lätt högen alldeles för stor. Istället för att beta av bastadonthögen varannan vecka så borde jag köra en maskin om dan – detta är i alla fall något som jag har försökt intala mig själv de senaste tre åren!

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng