Bowlingakalas

Posted in Allmänt
on 29 januari 2006

Mathias fyllde 9 år i torsdags och i dag så ska han ha kalas för sina vänner i bowlinghallen. Det är himla bekvämt, 13 ungar är bjudna och jag behöver inte städa efter en enda.  Det är först 1 timmens bowling sedan så bjuds de på varmkorv med bröd och glass + att den som fyller år får en ”guld”-medalj.

Ungarna tycker att det är jätteroligt och jag tycker det är värt  var enda krona som det kostar. Vilket inte är speciellt mer än vad det skulle kosta att ha kalas hemma.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng