Äntligen november

Posted in Allmänt
on 4 november 2005

Äntligen november, då är det inte långt kvar tills vintern och julen är här. Fast som det verkar nu så är den enda snö man kommer att se är den som kommer att finnas i grafiken på hemsidan.

November, ja! 20 dagar kvar tills 40-årsdagen. Jag och Jukka ska åka till Helsingfors och det ska bli så jätteroligt! Lita av en 40-års kris har jag dock, det var en del som jag hade tänkt att jag skulle ha gjort/klarat av innan 40, men det har inte blivit så. Vikten till ex, minst 8 kg för mycket och 20 dagar kvar. Istället för att äta förnuftig har det mest blivit choklad. Så istället för att gå ner lite så går jag sakta uppåt, vet att ovanan måste brytas men (suck) det är ju bara 20 dagar kvar och sedan så är man 40.

Kikar på grannen som är 44 år, hon har nyligen blivit av med nästan 20 kg och hon ser ut som hälsan själv. Försöker att ta efter henne, men just gräver jag mest ner mig i mitt eget elände. För det är ju mycket enklare, bekvämare (och godare). 😉

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng